We get fans

Ticketmaster Nederland is actief op het gebied van ticketverkoop en maakt onderdeel uit van Ticketmaster, de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketvoorverkoop en één van de grootste e-commerce sites.

Onze fans

Verkeer

Devices

Database

Segmenten

Geslacht

Personicx groepen

Ticketmaster kanalen

  • Muziek
  • Kunst / Theater
  • Sport
  • Familie
  • Comedy

Emailcampagnes

Ticket Alert

Een prominente adverteermogelijkheid is adverteren in Ticketmaster’s wekelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt namelijk verstuurd naar 1.3 miljoen abonnees. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te adverteren voor een event of een seizoensgebonden eDM campagne te laten lopen. Ons Ticket Alert heeft een openingspercentage van 24%.

Post Purchase

Jouw product of dienst laten zien aan degenen die een ticket hebben gekocht voor een event in de Amsterdam ArenA, AFAS Live of Ziggo Dome? Het kan door te adverteren in de Post Purchase E-mail. Deze e-mail ontvangen klanten automatisch, ongeveer 5 dagen na hun ticketaankoop. Relevant voor bijvoorbeeld hotelaanbieders, vervoerders, maar ook voor producten zoals merchandising.

Advertentiemogelijkheden

Homepage take over

Wallpaper

Billboard

Half Page

MPU

Skyscraper

Leaderboard

Ticket Alert

eTicket

Mobiele Banner

Advertentiespecificaties

Voor de ratecard, klik hier.

Voor meer informatie over specificaties, klik hier.

Ben je ook enthousiast geworden over adverteren bij Ticketmaster? Wij vertellen je graag meer in een vrijblijvend gesprek! Neem voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Jordy Bos
jordy.bos@ticketmaster.nl
+31 (70) 416 9357.