MUZIEK, SPORT, BEURZEN, EXPOSITIES...
TICKETMASTER.NL

Samen met jou vinden wij de juiste ticketing oplossing voor jouw event. Of dat nou groot of klein is. Dat kan self service ticketing zijn, waarbij je veel in eigen hand houdt. Of juist full service. Hierbij regelen wij alles: van eventinvoer en marketing tot kassaverkoop en toegangscontrole. Voor iedere klant is er een passende oplossing. 

Neem contact op met ons Sales team voor de oplossing die het beste bij jouw event past!

Leer meer over je bezoeker en hoe die te bereiken
Marketingtools

Het wordt steeds belangrijke om een goed beeld van je bezoeker te krijgen: wat zijn de wensen en behoeften van je doelgroep? Wat houdt de fan nog meer bezig? En hoe bereik ik mijn bezoekers het beste? 

Ticketmaster biedt je met Analytics de tool om beter inzicht te krijgen in je bezoekers. Messenger is onze mailingtool die je in staat stelt om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen.

Onmisbare e-mail tools voor al je marketingcampagnes. Ze stellen je in staat je klanten beter te segmenteren; vergroten de conversie en ticketsales door A/B tests; versturen automatisch e-mails met op maat gemaakte content en verbeteren de toelevering. En misschien wel het allerbelangrijkste: ze monitoren je campagnes en geven een goed overzicht van de impact van je marketing. We vertellen je graag persoonlijk meer hierover!

 

Betrouwbaar, stabiel en robuust
Ticketingsysteem

Microflex, het ticketingsysteem van Ticketmaster, staat bekend om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Door de jaren heeft het bewezen extreem grote piekverkopen moeiteloos aan te kunnen. Je kunt er dus altijd van op aan dat je kaartverkoop soepel en zonder storingen verloopt.

Met uitgebreide functionaliteiten zoals (verborgen) presales, Platinum, Interactive Seatmap etc.etc. biedt Microflex het meest betrouwbare platform. 

 

Waterdichte toegangscontrole
Access Control

Onze aanpak voor toegangscontrole is gericht op een soepele doorloop van bezoekers.

Ook met grote events zoals stadionconcerten en festivals weet ons Access Control team bezoekers op een professionele en vriendelijke manier toegang te verlenen.

Je houdt te alle tijden het overzicht met onze real time scanrapportages die je elk moment kan raadplegen.

Bied je bezoeker extra producten aan
Upsells

Tijdens het bestelproces kunnen we naast het ticket ook nog extra diensten aanbieden. Denk aan parkeertickets, albums, merchandise en andere (relevante) producten. Je kan hiermee inspelen op de behoefte van je bezoeker. En tegelijk biedt dit je een extra inkomstenbron.

De best beschikbare tickets
Platinum

Officiële Platinum Tickets behoren tot de beste tickets voor concerten en andere evenementen die op verzoek van de organisator beschikbaar kunnen worden gemaakt. Deze tickets geven fans een eerlijke en gegarandeerde toegang tot de best beschikbare tickets voor het evenement. We maken hierbij gebruik van het principe van dynamic pricing, waarbij de prijs wordt bepaald door het geheel van vraag en aanbod op dat moment. Dit is vergelijkbaar met hoe vliegtickets en hotelkamers verkocht worden. 

We vertellen je graag persoonlijk meer hierover!

 

Doe het zelf!
EventGo

Ticketmaster biedt je ook de mogelijkheid om je events geheel in eigen beheer aan te melden en te activeren. Door middel van EventGo kun je met één druk op de knop de kaartverkoop van je event starten op Ticketmaster.nl.