Al meer dan 30 jaar brengen wij de fans bij de artiest!

Ticketmaster Nederland is actief op het gebied van ticketverkoop en maakt onderdeel uit van Ticketmaster, de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketvoorverkoop en één van de grootste e-commerce sites.

Als marktleider zijn wij constant bezig te investeren in nieuwe technologie en hebben we onszelf verplicht altijd world class service te bieden in de hele entertainment ticketing sector. Sinds de lancering van de website in 1998 heeft Ticketmaster zichzelf ontwikkeld tot bekendste en meest vertrouwde ticketverkoper. Wij bieden duizenden klanten per jaar verkoop en marketing ondersteuning.

Ticketmaster wordt ondersteund door een sterk internationaal team dat zich volledig concentreert op technologische innovatieve ontwikkelingen met een sterke focus op nieuwe en social media. Het geautomatiseerde systeem met volledige toegangscontrole d.m.v. scan apparatuur biedt via online verkoop op Ticketmaster.nl, een callcenter en diverse verkooppunten binnen Nederland een optimale dienstverlening aan elke evenementhouder.

Met de verkoop van meer dan 3,5 miljoen tickets per jaar behoort Ticketmaster tot de grootste officiële ticketingbedrijven in Nederland. Tot de belangrijkste evenementhouders behoren o.a. de Ahoy, Mojo Concerts/Live Nation Nederland en de grootste poppodia (o.a. Melkweg, Paradiso en Popcentrum 013). De website Ticketmaster.nl biedt consumenten 24 uur per dag snel en veilig toegang tot een breed assortiment van tickets voor muziek (concerten, poppodia en festivals), sport, cultuur en familie evenementen.

 

Ons team

Aukina Buining
Managing Director

Ik sta al sinds 2010 met veel plezier aan het roer van Ticketmaster Nederland en geef leiding aan een enthousiast team van 45 medewerkers. Wij verkopen meer dan 3,5 miljoen tickets per jaar en worden hierbij ondersteund door een groot specialistisch internationaal team. Wij focussen ons op nieuwe ontwikkelingen op ticketing- en marketinggebied.  

Connect via Linkedin

Barry Kokkelkoren
Manager Sales

Ticketmaster is de afgelopen jaren enorm gegroeid en staat aan de vooravond van het verwelkomen van wederom vele nieuwe organisatoren die snappen dat het marketingbereik van ons een significant verschil maakt in hoe snel én hoeveel tickets je verkoopt. Daarnaast hebben we diverse unieke tools die voor extra inkomsten zorgen voor jou als organisator. Met ons salesteam gaan we graag met je in gesprek om te laten zien wat een samenwerking voor jou zal gaan betekenen.

E-mail Connect via Linkedin

Jordy Bos
Manager New Business

Als Manager New Business ben ik altijd op zoek naar manieren om de customer journey van onze gebruikers te verbeteren. Display advertising met een directe raakvlak met onze core business bijvoorbeeld. Maar ook het aanbieden van serviceartikelen voor een avond uit. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Ticketmaster Gift Card. Wil je graag wat meer weten over deze mogelijkheden? Ik vertel je graag meer.

E-mail | Connect via Linkedin

Maikel van de Wall
Salesmanager

Events overtuigen van de meerwaarde van Ticketmaster, dat is waar ik me als Salesmanager dagelijks voor inzet. Jouw event kan namelijk gebruik maken van het enorme promotiebereik van Ticketmaster, waardoor je uiteindelijk gegarandeerd meer tickets verkoopt. Bovendien analyseren we je doelgroep tot in detail waardoor we niet alleen maar met hagel schieten, maar we dit ook zeer gericht doen. Wanneer je een event organiseert in de sectoren; sport, familie, theater, game, cultuur, beurs/tentoonstelling, etc., mail of bel me en ik licht graag toe hoe we van jouw event ook een succes kunnen maken.

E-mail | Connect via Linkedin

Ruud Kok
Senior Accountmanager Sales

Inmiddels beschik ik al over twintig jaar ervaring in de ticketing business en ben daardoor goed in staat om mee te denken naar passende oplossingen voor de ticketverkoop van jouw evenement. Bel of mail ons voor een afspraak!

E-mail 

Rudolf Pöll
Accountmanager Sales

Nieuwe clients introduceren binnen Ticketmaster; het traject van overeenkomst naar start kaartverkoop. Het operationeel in goede banen leiden van grotere evenementen. Daarnaast hou ik mij bezig met de integratie van diverse nieuwe Ticketmaster producten en b2b communicatie, zoals bijvoorbeeld deze website en onze zakelijke nieuwsbrieven.

E-mail | Connect via Linkedin

Jelle Veersema
Jr. New Business Medewerker

Ticketmaster kan veel meer voor je doen dan alleen het verkopen van tickets. We hebben een scala aan mogelijkheden om samen het aanbod van jouw product of dienst via onze kanalen een beter bereik te geven. Denk hierbij aan loyalty, incentive en premiumprogramma´s of on- en offline publiciteitscampagnes. Ondersteund door de brede expertise van Ticketmaster, praat ik graag verder met je over hoe wij jou hiermee kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op, we horen graag van je!

E-mail | Connect via Linkedin

Een internationaal bedrijf - met lokale toewijding

We zijn actief op het gebied van ticketverkoop en we maken onderdeel uit van Ticketmaster, de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketvoorverkoop en een van de grootste e-commerce sites.

Als marktleider zijn wij constant bezig te investeren in nieuwe technologie en hebben we onszelf verplicht altijd world class service te bieden in de hele entertainment ticketing sector. Sinds de lancering van de website in 1998 heeft ticketmaster zichzelf ontwikkeld tot bekendste en vertrouwdste ticketverkoper. Wij bieden duizenden klanten per jaar verkoop en marketing ondersteuning.

We zijn actief in 16 verschillende landen met lokale eCommerce sites, waarmee we meer dan 230 miljoen consumenten per jaar bedienen. We gaan dagelijks het contact aan met 1 miljoen fans via de sociale media platformen, en voor diegenen die langs willen komen, hebben we een netwerk van verkooppunten door het hele land. Onze Customer Service medewerkers hebben dit jaar al gesproken met meer dan 160duizend FANS!

Ticketmaster is een Live Nation Entertainment, Inc company.

Over Live Nation

Live Nation Entertainment is de grootste live entertainment en e-commerce onderneming van de wereld, bestaande uit vier marktleiders: Ticketmaster.com, Live Nation Concerts, Front Line Management en Live Nation Network. Ticketmaster.com is met 26 miljoen unieke bezoekers per maand wereldwijd de grootste speler op de ticketmarkt en staat in de top 5 van beste e-commerce websites van de wereld. Live Nation Concerts produceert jaarlijks meer dan 20.000 shows voor 2.000 artiesten wereldwijd. Front Line is één van ’s werelds grootste management bureau's, welke meer dan 250 artiesten vertegenwoordigt. Dit alles is de kracht achter Live Nation Network, als leider in het verstrekken van entertainment marketing oplossingen geven we meer dan 800 adverteerders de kans om meer dan 200 miljoen bezoekers van de live evenementen en digitale platformen te bereiken. Voor meer informatie: www.livenation.com/investors.