Toegangscontrole en evenementenbeheer
Client Services

Het Ticketmaster scan team is solide, betrouwbaar en heet je bezoekers ter plekke hartelijk welkom! Je hebt je eigen, vaste contact bij Client services die je kan helpen met bijvoorbeeld je zaalplattegrond. En ook buiten kantooruren is onze helpdesk gewoon bereikbaar.

En ook de fans helpen we verder
Contact Center

De consument kan ons kan bereiken via telefoon en via ticketmaster.nl, maar ook social media is een ideale tool voor een goede service. Zo kan de consument op een simpele manier een vraag stellen en snel een antwoord terug verwachten van ons. We zien dat steeds meer mensen social media gebruiken om contact met ons te maken. En daarom kan de consument bij ons een vraag ook via Facebook en Twitter stellen.

Groot bereik via diverse kanalen
Marketing Support

Onze marketingafdeling ondersteunt je graag bij de promotie van het evenement. De promotie van Ticketmaster zal een ondersteunende rol spelen in de marketing van het evenement. Door het bereik, expertise én inzet van de juiste tools zullen we een mooie aanvulling zijn op de promotie van het evenement. Ons bereik is de afgelopen jaren sterk toegenomen en blijft enorm toenemen.

Wereldleiders in ticketing
Ticketmaster International

Van Auckland tot Oslo, wij zitten er! Met ticketing vestigingen in 21 landen, bedienen we 85 miljoen klanten! Ons internationale netwerk van Ticketmaster bedrijven staat klaar voor jou! Ons multi culturele internationale team helpt je bij het aanboren van een nieuwe markt of het plannen van internationale tournees en staat je altijd bij met raad en daad. Neem contact op en we vertellen je er alles over.

Doelstellingen van de artiest realiseren
Artist Services

Artist Services is een gespecialiseerd, internationaal team dat zich inzet om de doelstellingen van artiesten te realiseren. Ticketmaster werkt samen met managements, agents, platenmaatschappijen, promotors en podia. Denk hierbij ook aan het opbouwen van klantendatabases, de verkoop van merchandise en andere producten die aangeboden kunnen worden als upsell tijdens het bestelproces.