Wij vergroten je bereik

Wij zorgen ervoor dat jouw events de juiste doelgroep bereikt. Ieder kanaal heeft zijn eigen kracht en wij helpen je om die krachten te bundelen en verkoop te stimuleren. Laat je overtuigen door onze cijfers die er niet om liegen.

Feiten op een rij

We hebben een miljoenenbereik, zowel op de website als in de de nieuwsbrieven. Door te adverteren bij ons, kun jij jouw boodschap aan dit publiek overbrengen.
 

Website
Type apparaat
Nieuwsbrieven
Genres
Verdeling geslacht
Dekking

Onze kanalen

  • Muziek
  • Kunst / Theater
  • Sport
  • Familie
  • Comedy

Emailcampagnes

 

Post Purchase

Jouw product of dienst laten zien aan degenen die een ticket hebben gekocht voor een event in de Johan Cruijf ArenA, AFAS Live of Ziggo Dome? Het kan door te adverteren in de e-mail die klanten 5 dagen na hun ticketaankoop ontvangen. Relevant voor bijvoorbeeld hotelaanbieders, vervoerders, maar ook voor producten zoals merchandising.

 

Wekelijkse nieuwsbrief

Een prominente adverteermogelijkheid vind je in onze wekelijkse nieuwsbrief naar 1,6 miljoen abonnees. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te adverteren voor een event of een seizoensgebonden eDM campagne te laten lopen.

Homepage Take Over

Half page

MPU

Billboard

Leaderboard

Wallpaper & skyscraper

eTicket & wekelijkse nieuwsbrief

Advertentiespecificaties

Voor de ratecard, klik hier.

Voor meer informatie over specificaties, klik hier.

Ben je ook enthousiast geworden over adverteren bij Ticketmaster? Wij vertellen je graag meer in een vrijblijvend gesprek! Neem contact op met de afdeling New Business.