Sector Page Field Collection

Elke beurs en expositie verdient zijn eigen ticketingoplossing

Van de Harry Potter-tentoonstelling tot de MOTORbeurs in Utrecht – op het eerste oog lijkt een beurs of expositie qua opzet vaak redelijk gelijk, maar toch zijn ze stuk voor stuk uniek. Met de ticketverkoop is dat niet anders. Ons serviceteam zet samen met jou het ticketingtraject op dat het beste bij je past. Groepstickets, meerdere tijdslots op een dag – veel is mogelijk.

Verkoop ook de tickets voor jouw beurs of expositie met Ticketmaster. Neem contact met ons op via sales@ticketmaster.nl.

Online én offline verkoop

Veel tickets zul je vooraf online verkopen, maar vlak de fysieke verkoop niet uit. We werken samen met Primera. Met 475 winkels en wekelijks bijna een miljoen klanten is de winkel uitgegroeid tot de plek voor hardcopy tickets. Met ons Flex-systeem kun je ook zelf meerdere fysieke verkooppunten realiseren, bijvoorbeeld in hotels of restaurant. Heb je een eigen ticketingsysteem? Dan zijn wij de ideale partner die met je mee kan verkopen.

Wat Rotterdam Ahoy van ons vindt

Jolanda Jansen (directeur Rotterdam Ahoy): "Ticketmaster betekent voor Ahoy: grote ervaring met onze vele verschillende evenementen, een solide systeem en een prima backoffice met ervaren professionals. Ook hun data marketing is zeer belangrijk voor ons. Ticketing is meer dan een faciliteit, het is een marketing tool."

Altijd een passende accreditatie

Dat accreditatie een onmisbaar onderdeel is van een event hoeven we jou niet te vertellen. Het uitnodigingen van relaties en sponsoren wil je professioneel laten verlopen. Daar kunnen wij je vanaf nu bij helpen. Van het uitnodigen van je gasten via een digitale (gratis) gastenlijsttool of online registratiesysteem, tot aan specifieke modules inclusief contactloze betaalsystemen. Voor ieder een oplossing. Meer informatie vind je op: www.ticketmaster.nl/accreditatie.

Genereer extra inkomsten

Ticketmaster is meer dan alleen een ticketverkoopplatform. We denken met je mee over het genereren van extra inkomsten. Tijdens het bestelproces kan de bezoeker eenvoudig additionele producten aan zijn bestelling toevoegen. Heb je er al weleens aan gedacht om tegen een meerprijs een ‘fast lane’ ticket te verkopen? Een poster, informatieboekje of een uniek Collector Ticket van de expositie? Parkeertickets voor de garage om de hoek of een treinticket naar de locatie van de expositie? Door onze korte lijnen met Q-Park, Parkeergebouwen Amsterdam en de NS kunnen wij je hierin ondersteunen.

De kracht van data

Ticketmaster heeft een ongeëvenaard databestand en daardoor het grootste marketingbereik ten opzichte van andere ticketingpartijen.  

• Ticketmaster.nl – 1,3 miljoen unieke bezoekers per maand
• Wekelijkse nieuwsbrief – meer dan 1,45 miljoen abonnees
• Social media (Facebook, Twitter, Instagram) – meer dan 300.000 volgers

Deze data stelt ons in staat om gerichte mailingen te versturen en digitale campagnes op te zetten. Daarbij kunnen wij je ook voorzien van scherpe analyses. Zo kunnen wij je vertellen wie de doelgroep is en waar ze zich bevinden.