Sector Page Field Collection

Bij ons zit je altijd op de eerste rij

Vanaf de aankondiging van de voorstelling totdat de laatste persoon binnen is, staan we voor je klaar. Ons team stelt met jou het beste traject op: wil je een presale, de verkoop via je eigen website laten verlopen, ons scanteam inzetten, of doe je liever sommige aspecten zelf? Wat je ook wil, ons marketingteam staat sowieso voor je klaar en ons contact center vangt alle vragen op van tickethouders.

Verkoop ook de tickets voor jouw voorstelling met Ticketmaster. Neem contact met ons op via sales@ticketmaster.nl.

De bezoeker trouwens ook

Of het nu een comedyshow is of een lezing, de bezoeker komt voor een onvergetelijke ervaring. En eigenlijk wil je dat dat moment al voelbaar is bij de aanschaf van de tickets. Wij doen er alles aan om het bestelproces voor je bezoekers zo zorgeloos, soepel, veilig en eerlijk te laten verlopen.

Met Fan Guarantee geven we iedereen alle opties; kopen, annuleren, ruilen, upgraden en verkopen. Ons ervaren contact center behandelt alle aanvragen, er is niets dat jij hoeft te doen. Wanneer iemand op onze ticketmarktplaats een ‘Verified’ ticket koopt, wordt de originele barcode vernietigd en een gloednieuw ticket aangemaakt. Valse kaartverkopers maken geen schijn van kans.

Altijd een passende accreditatie

Dat accreditatie een onmisbaar onderdeel is van een event hoeven we jou niet te vertellen. Het uitnodigingen van relaties, sponsoren en natuurlijk de artiesten en hun crew wil je professioneel laten verlopen. Daar kunnen wij je vanaf nu bij helpen. Van het uitnodigen van je gasten via een digitale (gratis) gastenlijsttool of online registratiesysteem, tot aan complete modules inclusief contactloze betaalsystemen. Voor ieder een oplossing. Meer informatie vind je op: www.ticketmaster.nl/accreditatie.

Ons databereik

Ticketmaster heeft een ongeëvenaard databestand en daardoor het grootste marketingbereik ten opzichte van andere ticketingpartijen.  

• Ticketmaster.nl – 1,3 miljoen unieke bezoekers per maand
• Wekelijkse nieuwsbrief – meer dan 1,45 miljoen abonnees
• Social media (Facebook, Twitter, Instagram) – meer dan 300.000 volgers

Deze data stelt ons in staat om gerichte mailingen te versturen en digitale campagnes op te zetten. Daarbij kunnen wij je ook voorzien van scherpe analyses. Zo kunnen wij je vertellen wie de doelgroep is en waar ze zich bevinden.

Er leiden meerdere wegen naar je ticketverkoop

Ticketmaster is een open platform. API’s en partnerships zorgen ervoor dat jouw tickets op meerdere plekken online vindbaar en te koop zijn. Daarbij vergeten we de fysieke verkooppunten niet. We werken samen met Primera. Met 475 winkels en wekelijks bijna een miljoen klanten is de winkel uitgegroeid tot de plek voor hardcopy tickets. Met ons Flex-systeem kun je ook zelf meerdere fysieke verkooppunten realiseren, bijvoorbeeld in hotels of restaurant. Heb je een eigen ticketingsysteem? Dan zijn wij de ideale partner die met je mee kan verkopen.