Sector Page Field Collection

Je kunt het zo gek niet bedenken

Van een ijsshow tot events waar volledig wordt uitgepakt – met elke familieshow weten we wel raad. Alles is wel zo'n beetje mogelijk: geplaceerde tickets gecombineerd met staanplaatsen, meerdere tijdslots op een dag, presales en acties op Groupon en VakantieVeilingen. Je hoeft zelf niet het wiel uit te vinden, ons serviceteam zet samen met jou het beste ticketingtraject op.

Verkoop ook de tickets voor jouw familie-evenement met Ticketmaster. Neem contact met ons op via sales@ticketmaster.nl.

Toegangscontrole voor dummies

Access is ons web-based scansysteem dat ook op mobiel werkt. Het draait op wifi. Mocht die uitvallen, kun je met het tegen uitval beveiligde systeem blijven scannen. Tickets worden supersnel gescand, waardoor je publiek snel op zijn plek zit. Ook heb je inzicht in de toegangscontrole. Je kunt zien hoeveel mensen er al binnen zijn, en desgewenst ter plekke de doorstroom verbeteren. Je hoeft niet zelf aan de deur te staan. Als je wil, zetten we ons ervaren scanteam in. 

Wat Feld Entertainment van ons vindt

Maria Lekae (Regional Marketing Director): "We organiseren 23 shows in 3 weken en een grote campagne die het hele jaar doorloopt. Mede door Ticketmaster lukt het om dit goed te laten verlopen door de flexibiliteit en inzet van het team."

Verhoog je omzet

Door onze nauwe samenwerking met partners als Parkeergebouwen Amsterdam, Parking You en de NS kunnen wij ook voordelig reizen naar de events faciliteren. Of wat dacht je van de gehoorbescherming van Alpine voor het beschermen van de oren van je kleintje tijdens een ruig motorevent.

Maar het meest unieke product is toch misschien wel het Collector Ticket. Het Collector Ticket is niet alleen het toegangsbewijs tot een event, maar ook een souvenir van een onvergetelijke avond. Het is een stevige pas in de stijl van het artwork van het familie-event, en wordt geleverd met een draagkoord. Events zoals Kinderen voor Kinderen Kerstconcert, Harry Potter™: The Exhibition, Zelda, Star Wars™ Identities: The Exhibition of Nitro Circus gingen je al voor.

Ons databereik

Ticketmaster heeft een ongeëvenaard databestand en daardoor het grootste marketingbereik ten opzichte van andere ticketingpartijen.  

• Ticketmaster.nl – 1,3 miljoen unieke bezoekers per maand
• Wekelijkse nieuwsbrief – meer dan 1,45 miljoen abonnees
• Social media (Facebook, Twitter, Instagram) – meer dan 300.000 volgers

Deze data stelt ons in staat om gerichte mailingen te versturen en digitale campagnes op te zetten. 

Onze mobiele kassa

Met Flex kan je snel en makkelijk tickets verkopen waar je maar wil. Heel handig voor voorstellingen op een bijzondere locatie, of als je op meer locaties tickets wil verkopen zoals in hotels en bars. Met een laptop, tablet of computer, een internetverbinding en een (laser)printer ben je er al.

Eventbase scaling

Handig hierbij is het zogenaamde eventbase scaling. Deze tool maakt het leven van de organisator een stuk makkelijker. Scaling vervangt de papieren plattegrond en de excelsheets bij het indelen van de rangen. Met een druk op de knop weet je wat de inkomsten zullen worden wanneer je een rij duurder of goedkoper maakt.

Altijd een passende accreditatie

Dat accreditatie een onmisbaar onderdeel is van een event hoeven we jou niet te vertellen. Het uitnodigingen van relaties, sponsoren en natuurlijk de artiesten en hun crew wil je professioneel laten verlopen. Daar kunnen wij je vanaf nu bij helpen. Van het uitnodigen van je gasten via een digitale (gratis) gastenlijsttool of online registratiesysteem, tot aan complete line-up en artiestenmodules inclusief contactloze betaalsystemen. Voor ieder een oplossing. Meer informatie vind je op: www.ticketmaster.nl/accreditatie.

Wij hebben alles in huis

Groot zijn heeft zo zijn voordelen. We hebben een gigantisch bereik, meer data en de nieuwste marketingtools – en we hebben iets voor elk budget. Maak gebruik van ’s werelds grootste databestand en marketingproducten om je ROI te verhogen en meer tickets te verkopen.

Onze nieuwste troef is Fan Builder, een webbased tool waarin je jouw fans kan segmenteren en gemakkelijk kan exporteren naar je eigen CRM-platform. Je hebt toegang tot historische ticketdata en demografische gegevens om precies het juiste publiek te vinden voor jouw campagne. Ons marketingteam helpt je nog eens extra om jouw ideale publiek te bereiken. We sturen gerichte mailings en zetten in overleg digitale campagnes op.

Leer je publiek kennen

Veel belangrijke toekomstige beslissingen maak je vaak op basis van je publiek. Dan is het wel handig dat je weet wie ze zijn.

Elke fan is uniek, en precies om die reden hebben we Analytics ontworpen. Het programma stelt ons in staat om diep in de data te graven. Wie zijn je bezoekers; wanneer en hoe kopen ze hun tickets, waar komen ze vandaan, wat zijn hun interesses, waar bevinden ze zich online? Onze data-analyses geven nieuwe inzichten die zeer bruikbaar zijn voor je toekomstige positionering en marketing.