Sector Page Field Collection

Wij staan altijd voor je klaar

Vanaf de aankondiging van je festival totdat de laatste persoon binnen is, staan we voor je klaar. We richten het ticketingtraject volledig naar wens in. Presales, early-bird tickets, een gastenlijst-oplossing, contact center, toegangscontrole, kassaverkoop op locatie en marketingondersteuning – alles is mogelijk.

Ons miljoenenbereik

Ticketmaster heeft een ongeëvenaard databestand en daardoor het grootste marketingbereik ten opzichte van andere ticketingpartijen.  

• Ticketmaster.nl – 1,3 miljoen unieke bezoekers per maand
• Wekelijkse nieuwsbrief – meer dan 1,5 miljoen abonnees
• Social media (Facebook, Twitter, Instagram) – meer dan 300.000 volgers
• Partnership met o.a. Spotify – events in de verkoop bij Ticketmaster zijn ook op het muziekplatform Spotify zichtbaar

Ons mailsysteem volgt de customer journey vanaf het moment van aankondiging tot aan de datum van het event. Het systeem herkent de momenten in deze journey en verstuurt automatisch een mail naar deze potentiele kaartkopers. Zo wordt jouw event nog meer onder de aandacht gebracht, gratis en zonder extra moeite.

Leer je publiek kennen en vergroten

Elke fan is uniek, en precies om die reden hebben we Analytics-pakketten samengesteld. Onze tools stellen ons in staat om diep in de data te graven. Wie zijn je bezoekers; wanneer en hoe kopen ze hun tickets, waar komen ze vandaan, wat zijn hun interesses, waar bevinden ze zich online? Onze data-analyses geven nieuwe inzichten die zeer bruikbaar zijn voor je toekomstige positionering en marketing. Meer informatie vind je op: www.ticketmaster.nl/analytics.

Een snelle en veilige toegang tot je festival

Access is ons web-based scansysteem dat ook op mobiel werkt. Het draait op wifi. Mocht die uitvallen, kun je met het tegen uitval beveiligde systeem blijven scannen. De scanapparatuur werkt zo snel, dat zich nauwelijks rijen voor je ingang vormen. Ook heb je inzicht in de toegangscontrole. Je kunt zien hoeveel mensen er al binnen zijn, en desgewenst ter plekke de doorstroom verbeteren. Je hoeft niet zelf aan de deur te staan. Wij kunnen ons scanteam inzetten. 

Extra inkomsten

Tijdens het bestelproces zijn er meerdere momenten om naast tickets andere producten en/of diensten aan te bieden. Denk aan parkeertickets, gehoorbescherming, album-presale of festivalmerchandise of Collector Tickets. Het Collector Ticket is niet alleen een toegangsbewijs - het is een souvenir voor de echte fan! Het Collector Ticket is een pasje dat wordt geleverd met het festivalartwork met een keycord. Handig en leuk voor de consument, en jij verhoogt hiermee je omzet.

Altijd een passende accreditatie

Dat accreditatie een onmisbaar onderdeel is van een event hoeven we jou niet te vertellen. Het uitnodigingen van relaties, sponsoren en natuurlijk de artiesten en hun crew wil je professioneel laten verlopen. Daar kunnen wij je vanaf nu bij helpen. Van het uitnodigen van je gasten via een digitale (gratis) gastenlijsttool of online registratiesysteem, tot aan complete line-up en artiestenmodules inclusief contactloze betaalsystemen. Voor ieder een oplossing. Meer informatie vind je op: www.ticketmaster.nl/accreditatie.

Wat Vestrock van ons vindt

Gino Baart en Marcel Verhaar: "Ticketmaster heeft ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons nog beter konden toeleggen op wat we graag doen: een mooi festival neerzetten." 

Wat Pinkpop van ons vindt

Jan Smeets: "Ticketmaster mag Pinkpop tot één van haar meest trouwe klanten rekenen: al sinds 1995 verzorgen zij de verkoop en toegangscontrole. Het van groot belang dat een ticketreserveringssysteem grote piekverkopen kan verwerken. Voor Pinkpop weten zij moeiteloos 100.000 tickets in 1 uur te verkopen."

Ben je overtuigd?

De verkoop van onder meer Pinkpop, Dynamo Metal Fest, Fortarock, Down the Rabbit Hole, Bospop, Once in a Blue Moon verloopt via ons. Verkoop ook je festivaltickets met Ticketmaster. Neem contact met ons op via het contactformulier.