Ticketmaster heeft per direct een nieuwe tool gelanceerd. Bepaal de ticketprijzen, en dus de opbrengst van jouw evenement, sneller dan ooit met EventBase. Online, interactief en flexibel stroomlijnt EventBase het prijsbepalingsproces. In één oogopslag kun je direct zien wat de totale opbrengsten zijn van jouw geplaceerde evenement.

In slechts een paar klikken kan je op basis van de plattegrond de ticketprijzen aanpassen. Beheer gemakkelijk de prijsniveaus voor elk vak of zelfs voor een enkele rij of afzonderlijke plaatsen. Experimenteer met verschillende prijsniveaus en krijg direct te zien wat het oplevert. Met de interactieve plattegrond breng je jouw zaalplan bijna tot leven. Nodig je collega’s uit en werk samen aan dezelfde plattegrond, je kan via opmerkingen precies zien wie wat gedaan heeft, allemaal op één scherm. Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een zaalplan samen met je collega’s te maken en te bewerken.

Eventbase is (gratis) beschikbaar voor al onze klanten.

Meer nieuws

13/09/18

Ticketmaster zet nieuw ticketingplatform Universe in de markt bij Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag, het Internationale vierdaags festival- en conferentieprogramma voor de muziekindustrie, heeft gekozen voor Universe als partner voor de ticketverkoop.

07/09/18

Nieuw bij AFAS Live: drank bestellen en afhalen met een app

Vanaf half september kun je in AFAS Live voor geselecteerde shows drankbestellingen plaatsen met een app die gebruik maakt van de Ticketmaster Experience technologie.