Ticketmaster heeft per direct een nieuwe tool gelanceerd. Bepaal de ticketprijzen, en dus de opbrengst van jouw evenement, sneller dan ooit met EventBase. Online, interactief en flexibel stroomlijnt EventBase het prijsbepalingsproces. In één oogopslag kun je direct zien wat de totale opbrengsten zijn van jouw geplaceerde evenement.

In slechts een paar klikken kan je op basis van de plattegrond de ticketprijzen aanpassen. Beheer gemakkelijk de prijsniveaus voor elk vak of zelfs voor een enkele rij of afzonderlijke plaatsen. Experimenteer met verschillende prijsniveaus en krijg direct te zien wat het oplevert. Met de interactieve plattegrond breng je jouw zaalplan bijna tot leven. Nodig je collega’s uit en werk samen aan dezelfde plattegrond, je kan via opmerkingen precies zien wie wat gedaan heeft, allemaal op één scherm. Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een zaalplan samen met je collega’s te maken en te bewerken.

Eventbase is (gratis) beschikbaar voor al onze klanten.

Meer nieuws

14/01/19

Ticketmaster geeft keynote tijdens ESNS

Deze week gaat het jaarlijkse Eurosonic Noorderslag (ESNS) weer van start in Groningen. Ticketmaster zal tijdens ESNS een keynote geven op het congres, met aansluitend onze jaarlijkse borrel.

27/11/18

Ticket of the Year 2018: Ed Sheeran blijft ongekend populair bij de Nederlandse concertbezoekers

Ed Sheeran is met zijn twee concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA op 28 en 29 juni de winnaar van de Ticket of the Year Award 2018 in Nederland.