Dynamo, het grootste multifunctionele jongerencentrum van Nederland voor talentontwikkeling, heeft gekozen voor Ticketmaster als partner voor de ticketverkoop.

Ticketmaster verzorgt voor Dynamo de ticketverkoop rondom workshops, concerten en andere events waar kaartverkoop op zit. “Wij hebben vertrouwen in deze samenwerking aangezien Ticketmaster bij andere partijen al bewezen heeft een professionele en betrouwbare partner te zijn,” aldus Monique Dielemans, procescoördinator bij Dynamo.

Aukina Buining, directeur Ticketmaster: “Wij zijn heel blij dat Dynamo ons heeft gekozen als ticketingpartner. Dynamo is het grootste jongerencentrum van Nederland die we dan ook graag helpen verder te groeien in de ondersteuning van talentontwikkeling.”

Dynamo, ontstaan in de jaren tachtig, biedt jongeren een plek in het centrum van Eindhoven om zich te ontwikkelen in hun eigen subcultuur. Het jongerencentrum is dan ook een podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur sport en nieuwe media.

Meer nieuws

14/01/19

Ticketmaster geeft keynote tijdens ESNS

Deze week gaat het jaarlijkse Eurosonic Noorderslag (ESNS) weer van start in Groningen. Ticketmaster zal tijdens ESNS een keynote geven op het congres, met aansluitend onze jaarlijkse borrel.

27/11/18

Ticket of the Year 2018: Ed Sheeran blijft ongekend populair bij de Nederlandse concertbezoekers

Ed Sheeran is met zijn twee concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA op 28 en 29 juni de winnaar van de Ticket of the Year Award 2018 in Nederland.