Dynamo, het grootste multifunctionele jongerencentrum van Nederland voor talentontwikkeling, heeft gekozen voor Ticketmaster als partner voor de ticketverkoop.

Ticketmaster verzorgt voor Dynamo de ticketverkoop rondom workshops, concerten en andere events waar kaartverkoop op zit. “Wij hebben vertrouwen in deze samenwerking aangezien Ticketmaster bij andere partijen al bewezen heeft een professionele en betrouwbare partner te zijn,” aldus Monique Dielemans, procescoördinator bij Dynamo.

Aukina Buining, directeur Ticketmaster: “Wij zijn heel blij dat Dynamo ons heeft gekozen als ticketingpartner. Dynamo is het grootste jongerencentrum van Nederland die we dan ook graag helpen verder te groeien in de ondersteuning van talentontwikkeling.”

Dynamo, ontstaan in de jaren tachtig, biedt jongeren een plek in het centrum van Eindhoven om zich te ontwikkelen in hun eigen subcultuur. Het jongerencentrum is dan ook een podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur sport en nieuwe media.

Meer nieuws