Zou het niet leuk zijn om het een keer helemaal andersom te doen? Een keertje op stap zonder dat je weet waar je naartoe gaat. Geen stress om tickets te kopen of lyrics te leren. Gewoon gaan, misschien zelfs een nieuwe band of poppodium ontdekken en genieten van de napret.

Dit is de insteek van onze verrassingconcert-campagne, die we afgelopen week lanceerden. Iedereen kon zich aanmelden via ons blog, waarna alle deelnemers een paar vragen moesten beantwoorden, zodat we de ideale match kunnen vinden voor de winnaars. In de dagen voorafgaand aan het concert ontvangen de gelukkigen een aantal hints, waarna ze steeds meer een idee krijgen waar ze heen gaan. Maar pas op de dag zelf horen ze de locatie en de naam van de artiest! De Youtubers BenR hebben zich al laten verrassen, bekijk hier hun video!

Meer nieuws

07/05/19

LEGO World kiest voor Ticketmaster als ticketingpartner

Het grootste LEGO® spektakel ter wereld, LEGO World, heeft gekozen voor Ticketmaster als partner voor de ticketverkoop van LEGO World.

11/02/19

Terugblikken op Eurosonic Noorderslag

Verkoop via onze nieuwe ticketingoplossing Universe, een workshop om zelf met deze oplossing kennis te maken en een keynote over fangedrag door onze VP Design Int’l Christine Lanoy (de UX... Meer