Het grootste LEGO® spektakel ter wereld, LEGO World, heeft gekozen voor Ticketmaster als partner voor de ticketverkoop van LEGO World. Tijdens het jaarlijkse evenement worden er duizenden LEGO-fans verwacht in de Jaarbeurs in Utrecht. Daarmee is LEGO World een van de grootste familie-evenementen in Nederland en het grootste LEGO-evenement ter wereld.

Al vele jaren wordt LEGO World georganiseerd in Nederland. Tijdens de herfstvakantie verzamelen vele LEGO-liefhebbers zich in de Jaarbeurs om grote LEGO-bouwwerken te bewonderen, mee te bouwen aan nieuwe kunstwerken of om deel te nemen aan één van de vele andere activiteiten. Op een oppervlakte van 35.000m2 kan iedereen van 1,5 tot 99 jaar zich dan ook helemaal vermaken in de wereld van LEGO.

Door de samenwerking verstevigt Ticketmaster haar positie in de familie-evenementen. “Naast ons huidige aanbod aan familie-evenementen, met onder meer Disney on Ice en Kinderen voor Kinderen, voegen we nu nog een groot evenement toe aan ons portfolio. Iedereen is opgegroeid met LEGO en nog stééds zijn de LEGO-producten overal heel erg populair. We zijn dan ook erg blij met de keus van LEGO voor Ticketmaster,” aldus Ellen Tolsma, woordvoerder van Ticketmaster. “In Ticketmaster hebben we een sterke partner gevonden voor het grootste LEGO evenement ter wereld. We kijken ernaar uit om met hen LEGO World verder uit te bouwen en de service naar onze bezoekers toe te perfectioneren”, aldus Marloes Zwagerman, Brand & Events Manager LEGO Benelux.

LEGO World vindt in 2019 plaats van 17 t/m 23 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. De ticketverkoop hiervoor start in augustus 2019 via Ticketmaster.nl en LEGOWorld.nl. 

Meer nieuws