Met deze uitbreiding is Ticketmaster actief in 29 landen.

Ticketmaster breidt uit naar Italië. De vraag naar live-events in het Zuid-Europese land stijgt al een aantal jaren. In 2020 wordt verwacht dat de ticketverkoop in Italië tegen de 19 miljoen zal zijn. Vanuit het hoofdkantoor in Milaan zal Ticketmaster die stijgende ticketverkoop faciliteren. Fans krijgen toegang tot de eerste klas-service, en artiesten en eventorganisatoren kunnen volledig gebruik maken van Ticketmasters innovatieve ticketingoplossingen.    

Mark Yovich, directeur van Ticketmaster International, over de uitbreiding: “We zien ernaar uit om ons nieuwe kantoor in Italië te openen, en zo de fans, artiesten en klanten in heel het land de beste ticketing-ervaring te kunnen bieden. Zonder twijfel is Italië een van de meest levendige en populairste bestemmingen voor live-entertainment en culturele events. Deze uitbreiding voelt dan ook als een organische, logische stap.”

Ticketmaster werkt aan een strategische groei in Europa. Italië is de 29ste markt waar Ticketmaster zal gaan opereren. Onlangs is Ticketmaster ook gelanceerd in Zwitserland, Tsjechië en Polen.

Firenze Rocks is een van de eerste grote muziekevents waarvoor tickets via ticketmaster.it in de verkoop zijn. Het festival vindt plaats van 14 – 17 juni in Florence. Andere belangrijke shows in Italie die via ons lopen zijn:   

·  Iron Maiden – on sale 15 November at 12:00

·  Foo Fighters – on sale 16 November at 12:00

·  Ozzy Osbourne – on sale 17 November at 12:00

·  Guns N’ Roses – on sale 18 November at 12:00

Alle events vind je op ticketmaster.it. Meer events volgen snel.

 

Beeld: Coldplay in Milaan in Stadio San Siro Prandoni  

 

 

Meer nieuws

14/01/19

Ticketmaster geeft keynote tijdens ESNS

Deze week gaat het jaarlijkse Eurosonic Noorderslag (ESNS) weer van start in Groningen. Ticketmaster zal tijdens ESNS een keynote geven op het congres, met aansluitend onze jaarlijkse borrel.

27/11/18

Ticket of the Year 2018: Ed Sheeran blijft ongekend populair bij de Nederlandse concertbezoekers

Ed Sheeran is met zijn twee concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA op 28 en 29 juni de winnaar van de Ticket of the Year Award 2018 in Nederland.