We vroegen kopers van het unieke ticket naar hun ervaring.

Natuurlijk vinden wijzelf het Collector Ticket een uniek en tof product, maar we wilden graag weten of onze fans daar ook zo over dachten. Daarom vroegen we de kopers van een Collector Ticket naar hun ervaring. Uit de eerste resultaten komt duidelijk naar voren dat het Collector Ticket bijzonder positief wordt ontvangen.

Meer dan 71% van de kopers is over het algemeen tevreden dan wel zéér tevreden over het Collector Ticket. Daarnaast geeft 92% van de kopers aan het Collector Ticket ook echt te bewaren als blijvende herinnering aan het event. Bovendien zegt bijna 65% van de kopers waarschijnlijk nogmaals een Collector Ticket te kopen. 

Het Collector Ticket is niet zo maar een toegangsbewijs - het is een mooi souvenir voor de fan die nooit meer wil vergeten dat hij of zij erbij was. Meer weten over het Collector Ticket en de mogelijkheden die het unieke ticket voor jouw event kan bieden? Neem dan contact op met Jelle Veersma: jelle.veersma@ticketmaster.nl

Meer nieuws

16/04/18

Succesverhaal: Wereldkampioenschap Baanwielrennen 2018

De wereldwijde wielerelite daalde van 28 februari tot 4 maart neer in Ommisport Apeldoorn voor het WK Baanwielrennen 2018.

26/03/18

'Ticketmaster heeft een bijzonder verhaal te vertellen'

We hebben een nieuwe marketingmanager: Ellen Tolsma.