Sector Page Field Collection

Beheer je eigen events

Doe je de ticketing liever zelf en zoek je een Doe-het-zelf-platform dat handig is in gebruik en binnen een paar minuten events kan programmeren? Dan hebben we Universe voor je.

Al meer dan 28 duizend organisaties wereldwijd verkochten tickets met Universe. Het systeem is zo ingericht dat iedereen direct zelf aan de slag kan. 

Verkoop je tickets overal

Maak je eigen pagina aan, maak hem op in je eigen huisstijl of embed de ticketpagina direct in je website en Facebook-pagina. Doorlinken naar een externe pagina is niet nodig. 

Snel bestelproces

Het bestelproces bestaat uit een paar kliks en de check out is helemaal naar wens vorm te geven en stelt je in staat om belangrijke klantgegevens te vangen. 

Betaalproces

Geen aansluitkosten, geen verborgen of maandelijkse verplichte betalingen. Krijg direct uitbetaald en bepaal zelf hoe je betaald wil worden bij hoger geprijsde tickets. 

Complexe ticketing simpel gemaakt

Bij Universe zijn verschillende type tickets mogelijk, en de check-out is naar eigen smaak in te richten. Ook is het mogelijk om je publiek vragen te stellen, korting aan te bieden, gerichte mailings te sturen en meer. 

Sociale data-tools

Zet je publiek in om je bereik te vergroten met deelbare links en social media-engagement. Als organisator van het event heb je volledige controle over de boodschap en voorgeschreven tweets. 

Sociale marketing-tools

Universe heeft de middelen om je conversie te vergroten, social media-campagnes op te zetten en je data te analyseren zodat je het juiste publiek bereikt en je doelgroep vergroot. Gebruik ze gerust, ze zijn gratis. 

De Ticket Manager-app

Met de gratis Ticket Manager-app kun je tickets aan de deur verkopen en de laatste verkoopcijfers inzien. 

Partnerships

We werken samen met verschillende partners, waaronder Salesforce, MailChimp, Google Analytics en WordPress, om organisatoren de beste ticketing-ervaring te geven.