Sector Page Field Collection

Een ticketoplossing waarmee jij achter het stuur zit

Sinds 2015 is Universe onderdeel van de Ticketmaster-familie. Universe is een mooie aanvulling op de verschillende ticketoplossingen die we al in huis hebben. Deze DIY-ticketoplossing biedt nu al plek aan meer dan 35.000 events, 25 miljoen gebruikers met 5,5 miljoen tickets in meer dan 600 steden wereldwijd!

www.universe.com

De voordelen van Universe

  • Integratie ticketverkoop - Verkoop direct vanaf je eigen website of social media kanalen tickets zonder omleiding naar een externe website.
  • Bestelproces inrichten - Maak het kopen van een ticket zo eenvoudig mogelijk. Aan jou de keuze om het proces zelf naar eigen wens in te richten.
  • Handige integraties – Samenwerken met partijen zoals MailChimp, Google Analytics en Wordpress is bij Universe een fluitje van een cent.
  • Dagelijkse uitbetaling – Laat iedere dag de ticketinkomsten automatisch storten op jouw rekening.

Start vandaag nog met de verkoop

De DIY-ticketoplossing Universe geeft je de mogelijkheid om binnen enkele minuten je ticketverkoop op te zetten. Geef de basisgegevens van je event door en verkoop dezelfde dag nog de eerste tickets via je eigen website. Kies daarbij één van onze ontwerpen, óf ga voor jouw eigen huisstijl en upload zelf afbeeldingen. Met enkele klikken integreer je vervolgens de ticketverkoop in jouw eigen website, met bijvoorbeeld een kalender of lijstweergave. Maak je ook geen zorgen om de drukte, wij schalen eenvoudig de servers op wanneer het druk gaat worden!

Extra functionaliteiten

Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten, daarom hebben we fantastische functies en integraties ontwikkeld om aan élke evenementbehoefte te voldoen. Zo is er een gratis gastenlijst module waarmee je tickets naar individuele personen of hele groepen kan versturen. Ook kan je in Universe gemakkelijk in teams, nationaal en internationaal, werken. Bepaal zelf binnen het team welke collega bepaalde rechten krijgt.

Andere integraties zijn er met o.a. Google Analytics, Salesforce, Stripe, Wordpress en Mailchimp.

Betalingen

We hebben aan iedereen gedacht. Zo kunnen bezoekers afrekenen met diverse betaalmethoden, inclusief iDeal en internationale opties. En als organisator hoef je niet te wachten op je geld tot na het event, want door de integratie met Stripe kan je iedere dag het geld laten uitkeren. Zo wordt je geldstroom beheren wel erg gemakkelijk.

Inzicht in de data

Je hebt controle over alle data. Je ziet in een oogopslag de verkoop- en bezoekersgegevens. Ook hebben we een app. Onze Ticket Manager app werkt ook zonder internetverbinding en synchroniseert gegevens tussen de app en jouw dashboard. Zo ontvang je een real time overzicht van bijvoorbeeld eenvoudig te exporteren verkooprapporten.

Open de toegangspoorten

Met onze Ticket Manager app hebben je medewerkers eenvoudig toegang tot de gastenlijst en kunnen ze een digitaal of geprint ticket met QR-code eenvoudig en snel scannen. Jij bepaalt daarbij wanneer de QR-codes verzonden worden. Zo kun je de tickets bijvoorbeeld pas vlak voor het event sturen (en daarmee doorverkoop voorkomen). Daarnaast zijn de codes te bewaren in de Apple of Google Wallet.