Sector Page Field Collection

We regelen het voor je

Als je wil, nemen we het gehele ticketingtraject uit handen. Wij voeren alle gegevens in, zetten desgewenst presales op, geven de ticketpagina vorm in jouw huisstijl, geven inzicht in je doelgroep, vergroten je publieksbereik, zorgen voor scanteams en een kassa op locatie.

Of je doet bepaalde onderdelen liever zelf. Wat je behoeftes ook zijn, je kunt sowieso rekenen op onze marketingkracht, ons serviceteam dat ook om 1 uur in de nacht voor je klaarstaat, en onze klantenservice die alle vragen van tickethouders opvangt.

De beste technologie

Ons ticketingsysteem is 100% veilig en kan tegen een flinke stoot. Dat willen we graag zo houden, dus blijven we innoveren en werken we met alleen de beste technologie. Onze producten zijn toekomstbestendig en makkelijk in gebruik. Bij ons vind je al je gegevens– van verkoopcijfers tot aan rapportages, applicaties en productinformatie – op één plek. Met onze Ticker-app is zelfs overal en altijd de laatste verkoopstand binnen handbereik, en ons scansysteem laat realtime zien hoeveel publiek al binnen is, zodat je ter plekke de doorstroom kunt verbeteren.    

Meer tickets, meer omzet

Groot zijn heeft zo zijn voordelen. We hebben een gigantisch bereik, meer data en de nieuwste marketingtools. Onze Ticket Alert nieuwsbrief telt 1,4 miljoen abonnees en het aantal volgers op social media is ruim boven de 300 duizend. We sturen ook gerichte mailings en zetten digitale campagnes op. Dat doen we voor niks. Door onze marketingondersteuning verkoop je aantoonbaar meer tickets. 

Na het event duikt onze data-specialist desgevraagd diep in alle gegevens om je inzicht te geven in je publiek: wie zijn ze, waar wonen ze en welke overeenkomsten tonen ze op het gebied van uitgaan, media en demografische kenmerken. Handig voor je toekomstige marketingplannen. 

En dat niet alleen. Met upsells – van een uniek Collector Ticket tot aan samenwerkingen met de NS en parkeerbedrijven ­ – verhogen we je omzet. Met onze Experience-app hoeven je bezoekers niet langer in de rij te staan bij de bar, want bestellen doen ze via hun mobiel. Hartstikke handig, en jij verdient meer geld. 

De ultieme fan-ervaring

De live-ervaring begint al bij aanschaf van de tickets. Wij doen er alles aan om het bestelproces voor de fans zo zorgeloos, soepel, veilig en eerlijk te laten verlopen. We geven alle opties: annuleren, ruilen en upgraden. Ons ervaren contact center behandelt alle aanvragen, er is niets dat je zelf hoeft te doen.

Mocht iemand onverwachts niet kunnen, dan is het mogelijk om het ticket te verkopen op onze ticketmarktplaats. De originele barcode wordt vernietigd, en een nieuw ticket wordt aangemaakt. Valse kaartkopers maken geen schijn van kans.